Αρχικά η είδηση της επανένωσης των Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler μετά από 18 ολόκληρα χρόνια έμοιαζε αδιανόητη αλλά να που ήρθε η στιγμή να τους ακούσουμε και επίσημα σε κάτι εντελώς καινούριο! Το album με τίτλο “13” κυκλοφόρησε και επίσημα και ο κόσμος της metal έσπευσε να ακούσει το νέο υλικό των πατέρων του είδους! Πρώτο επίσημο single είναι το “God is dead?” που ναι μεν δίχασε τους fans της metal αλλά δεν παύει να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του στυλ των Sabbs!

To video clip του τραγουδιού κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του album και όχι στις 17 Ιουνίου όπως μας είχαν ανακοινώσει αρχικά με video trailer οι «γερόλυκοι”! Αλλά αυτοί είναι οι Black Sabbath… πράττουν όπως γουστάρουν! Πρόσφατα μάλιστα δήλωσαν πως ονόμασαν το νέο τους album “13” μόνο και μόνο για τσαντίσουν την δισκογραφική τους εταιρεία που αρχικά τους ζήτησαν να γράψουν 13 νέα τραγούδια και όχι 10. Έτσι έδωσαν τον τίτλο αυτό στο album αλλά κατέληξαν να έχουν ένα tracklist αποτελούμενο από 16 συνολικά νέα άσματα! (και αν τους «χάλασε» ας έκαναν και αλλιώς)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το νέο video clip του “God is dead?” που δημιουργήθηκε κυρίως με σκληρές εικόνες από τα δεινά που περνά η υφήλιος προκειμένου να υπερτονίσει το νόημα του τίτλου και των στίχων!

Black Sabbath – God is dead?

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης