Το “Home” πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα αποτελεί το τέταρτο single από το debut album της Gabrielle Aplin, το “English Rain” που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Έπειτα από την επιτυχία που έχει ήδη γνωρίσει η νεαρή Gabrielle με τα προηγούμενα της single, το “The Power Of Love” αρχικά, το “Please Don’t Say You Love Me” και το “Panic Cord”, το επερχόμενο “Home” θα μας κάνει να την αγαπήσουμε λίγο ακόμα! Και γιατί αυτό? Διότι πρόκειται για ένα από τα πιο γλυκόπικρα τραγούδια που θα σε αφήσουν με αυτή τη μελαγχολία του πατρικού σου και των παιδικών σου χρόνων.

Ή τουλάχιστον αυτού του είδους οι φωτογραφίες που έστειλαν οι θαυμαστές επιλέχθηκαν από τη Gabrielle να περιλαμβάνονται στο lyric video που μόλις κυκλοφόρησε! Όπως καταλάβαμε, ζητήθηκε από το κοινό να στείλει τις δικές του αναμνήσεις που συνδέονται με τη λέξη «σπίτι» και δημιουργήθηκε ένα αληθινό video, από αληθινούς ανθρώπους, με αληθινές αναμνήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό lyric video είναι ο τρόπος που η Gabrielle Aplin μας παρουσίασε το νέο της single. To video clip του “Home” έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά του και το αναμένεται λίαν συντόμως!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης