Το δισκογραφικό comeback της θα είναι μάλλον ένα από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς! Η βρετανίδα Jessie J μετά από τον καταιγισμό κυκλοφοριών των νέων της τραγουδιών ετοιμάζεται να τραβήξει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της μέσα από ένα νέο διαφημιστικό spot!

Μετά τα επίσημα singles των “Wild” και “It’s my party” που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο της album, μας αποκάλυψε το τραγούδι “Magnetic” που θα στολίσει το soundtrack της ταινίας “The Mortal Instruments: City of Bones” αλλά και το teaser του “Hero” που θα ακούσουμε με την κυκλοφορία του soundtrack για το “Kick Ass 2”. Παράλληλα η RnB super-diva, Brandy ανακοίνωσε μελλοντική συνεργασία μαζί της και όπως αντιλαμβάνεστε η Jessie J έχει πάρει τόση πολλή φορά που τίποτα δεν την σταματά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μια απόδειξη σε αυτό είναι η κυκλοφορία της νέα διαφήμισης γνωστής μάρκας καλλυντικών που επενδύεται με ένα νέο και σαφώς -μέχρι πρότινος- ακυκλοφόρητο τραγούδι της διάσημης τραγουδίστριας που φέρει τον τίτλο “Sexy Lady”! Το τραγούδι αυτό είναι ακόμα άγνωστο αν θα συμπεριληφθεί στο τελικό tracklist του νέου της πολύ-αναμενόμενου album, αλλά όπως και να χει μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από αυτό αν παρακολουθήσετε το επίμαχο διαφημιστικό spot παρακάτω!

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης