Πρόσφατα η Βασίλισσα της Αγγλίας επισκέφτηκε έναν από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, το BBC1 και απόλαυσε σε μια live –και σχεδόν prive- εμφάνιση το επιτυχημένο συγκρότημα των The Script! Ο κριτής του The Voice UK και frontman του group, Danny O’Donoghue αμέσως μετά από την ερμηνεία του στην εκπομπή “Live Lounge” που τον φιλοξενούσε , έσπευσε να χαιρετήσει την Βασίλισσα δηλώνοντας αργότερα στην συνέντευξη που ακλουθούσε -με αρκετό ενθουσιασμό- πως το να γνωρίσεις την βασίλισσα είναι κάτι που θες να το μοιραστείς άμεσα με τους γονείς σου!

Η 87χρονη Ελισάβετ δεν περιορίστηκε μόνο στον ραδιοφωνικό σταθμό καθώς αμέσως μετά εισέβαλε και στο πρωινό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής που φιλοξένησε την βασίλισσα, Nick Grimshaw, έγραψε στο twitter: «Η Βασίλισσα μόλις ήρθε από την δουλειά. Την ρώτησα «όλα καλά;» και αυτή μου χαμογέλασε και προχώρησε #bestfriends»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βέβαια παρευρέθηκε εκεί για να ανακοινώσει την παραχώρηση ενός ακόμα κτηρίου της βρετανικής κυβέρνησης στο BBC Braοdcasting House που σύντομα θα κάνει τα εγκαίνια του και έκλεισε με την εξής δήλωση: «Εύχομαι αυτό το νέο κτήριο να σας χρησιμεύσει σωστά στο μέλλον»! Απλή, λιτή και… κουβαρντού (?)!

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης