Η Ήβη Αδάμου έδωσε συνέντευξη στο Down Town, όπου αναφέρθηκε για την πορεία της, απο την συμμετοχή της στο Χ-Factor μέχρι σήμερα. “Η αλήθεια είναι ότι όλα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα από την ημέρα εκείνη. Και να σκεφτείς ότι δεν έκανα εγώ τη δήλωση αυτή, για να μπω στο παιχνίδι. Την είχε κάνει η μαμά μου και η αδελφή μου και μετά απλώς μου το ανακοίνωσαν. Στην αρχή πήγα μόνο και μόνο για να δοκιμαστώ, να δω τις αντοχές μου, αν μπορώ να αντεπεξέλθω μπροστά σε μια κριτική επιτροπή. Δεν περίμενα να περάσω ούτε καν στην επόμενη φάση, το θεωρούσα πολύ ακατόρθωτο. Ήμουν λίγο φοβισμένη, δεν ήξερα τι γίνεται, ήμουν πάρα πολύ μικρή για να έχω στο μυαλό μου τη συνολική εικόνα.”

Η νεαρή ερμηνεύτρια μίλησε για τις σπουδές της, στην Κοινονοιολογία, αφού είναι γεγονός ότι αυτό πάει κόντρα στην δουλειά της ως τραγουδίστρια, “Γιατί, βλέπουμε ότι όλα πάνε καλά σε αυτό το πράγμα που λέγεται μουσική; Δεν πρέπει πάντα να έχουμε και μια δεύτερη λύση; Ένα δεύτερο πλάνο; Μπορεί να μην πάνε καλά όλα στην πορεία. Ποιος το ξέρει; Δόξα τω Θεώ δεν έχω παράπονο μέχρι σήμερα, όμως δεν επικεντρώθηκα μόνο σε αυτό και να πω ότι μόνο η μουσική είναι στη ζωή μου και τέλος0″.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος η Ήβη αναφέρθηκε και για την εμπειρία της στην Eurovision, “Θα περνούσα πάλι αυτή την εμπειρία, αλλά πιο μετά. Θέλει πολλή προετοιμασία και εμείς είχαμε ξεκινήσει μήνες πριν όλο αυτό. Δεν με τρομάζει η δουλειά και το τρέξιμο, απλά όλα πρέπει να γίνουν στο χρόνο που τους αναλογεί”.
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης