Γεμάτη χαρά, η Kelly Clarkson πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της country single. “Tie It Up” ο τίτλος και πολύ ταιριαστός με την κατάσταση της τραγουδίστριας, αφού βρίσκεται κοντά στα παντρέματα. Το video clip, αν θυμάστε, περιλαμβάνει πλάνα από διάφορους (αληθινούς) γάμους, τα οποία έστειλαν fans της Clarkson. Τώρα, μπορούμε να δούμε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες. Το clip γυρίστηκε στο Franklin του Τεννεσί, και όπως δηλώνει η Kelly: «Είναι πανέμορφα εδώ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που αποκτώ το πρώτο μου solo single και video clip, γιατί κάθε country δουλειά μου ήταν συνεργασία με κάποιον καλλιτέχνη του είδους»

Μας συστήνει τους δύο ηθοποιούς που παριστάνουν τον γαμπρό και τη νύφη και στη συνέχεια, βλέπουμε να διασκεδάζει μαζί με το παρευρισκόμενο στο clip κοινό. Δεν σταματά να λέει αστεία και να χορεύει μαζί τους. Το πρώτο American Idol, όμως, ξέρει και να αυτοσαρκάζεται. Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Tie It Up” αποτελεί το lead single της Kelly Clarkson από το επερχόμενο έβδομο, άτιτλο ακόμη, album της. Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία πέραν του ότι θα έχει περισσότερο country χαρακτήρα. Η δουλειά της αυτή όμως πρέπει να περιμένει, αφού στα τέλη του επόμενου μήνα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της Χριστουγεννιάτικο album, με τίτλο “Wrapped In Red”, μέσω της RCA Records.

Δείτε το video από τα behind the scenes του “Tie It Up”, εδώ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης