Ο Matt Cardle είναι καθοδόν για την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου album του, το οποίο προβλέπεται να βγει στην επιφάνεια στις 28 Οκτωβρίου του 2013, ενώ χαρακτηριστικά αυτού είναι τα rock, soul, pop, blues, funk και gospel στοιχεία. Ως lead single ο Cardle αποφάσισε να κυκλοφορήσει το “Loving you”. Όχι μόνο αυτό, αλλά ζήτησε και την βοήθεια της Melanie C (όσοι δεν την ξέρετε από την solo καριέρα της, σίγουρα θα την ξέρετε ως Sporty Spice από τις Spice Girls).

Τις σκηνοθετικές οδηγίες του νεαρού και ταλαντούχου Jonny Kight ακολούθησαν οι δύο καλλιτέχνες και έπιασαν γρήγορα δουλειά χρησιμοποιώντας ένα σπίτι στα Νότια του Λονδίνου. Μέσα από το πρίσμα της δικής του οπτικής, ο Kight, προσπάθησε να αποδώσει και να μεταδώσει στο κοινό μέσα από τους τραγουδιστές πως αισθάνεται κάποιος όταν είναι ερωτευμένος και είναι μακριά ο ένας από τον άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα στιγμιότυπα από το επερχόμενο video clip, μπορείς να απολαύσεις τον Matt και την Mel C να μιλούν γι’ αυτό και να κάνουν αστεία όπου βρουν χώρο και χρόνο.

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης