Καιρός λοιπόν να σας το συστήσουμε! Το “Marabou” είναι το τραγούδι που ηχογράφησε η όμορφη τραγουδίστρια από την Ρουμανία, Antonia και παρόλο που το κυκλοφόρησε μέσα στον χειμώνα το τραγούδι με τον άκρως καλοκαιρινό ήχο κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου «δροσίζοντας» μας μέσα στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες!

Η 24χρονη καλλονή που το ερμηνεύει, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο μέχρι που την ανακάλυψε ο Tom Baxter αποσπώντας από τον χώρο του modeling, ο οποίος –όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν- δεν της ταίριαζε και τόσο! Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε με την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών στο τραγούδι “Roses on fire” και συνέχισε με singles όπως τα “Shake it mamma” και “Marionette” μέχρι που η Antonia θέλησε να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας της! Το “Marabou” αρχικά προοριζόταν για την μεγάλη Γαλλίδα τραγουδίστρια Vanessa Paradis αλλά κατέληξε στα χέρια της Antonia και έγινε αυτόματα το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα διεθνή charts!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατμοσφαιρικό και με μια άκρως γλυκιά μελαγχολία το τραγούδι της μόλις εκτοξεύτηκε -και ας άργησε μερικούς μήνες- σημειώνοντας τεράστια airplays! Άκουσε το ξανά και ξανά μέσα από το όμορφο video clip στο link που ακολουθεί!

Antonia – Marabou

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης