Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ως κιθαρίστας αρχικά με συνεργασίες σημαντικές όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Διονύσης Σαββόπουλος αλλά και ως συνθέτης μουσικής και τραγουδιών στη συνέχεια, κατάφερε να μπει στην ουσία της μελωδικής μουσικής και εξελίχθηκε σ’ έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του. Από τα 90’s έως σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας: «Με τα μάτια κλειστά», «Να ’χα δυο ζωές», «Λευκό μου γιασεμί», “Summertime in Prague”, «Ενός λεπτού φιλί» κ.ά.

Η Αγγελική Τουμπανάκη μια περφόρμερ με εξαιρετική φωνή, θεατρική σκηνική παρουσία που ανήκει στις σπουδαίες μεσογειακές φωνές διαθέτει όλα τα γνωρίσματα μιας μεγάλης ερμηνεύτριας. Είναι η δημιουργός των “Buzz Bastardz”. Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο επιχειρούν μία νέα συνεργασία πάνω σε καινούργια τραγούδια και παλιά τραγούδια μέσα από μία φρέσκια ματιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MELIOS BALKANA MAMA είναι μια 8μελής μουσική παρέα που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα με τις μουσικές τους εμπνεύσεις και τις ζωηρές διασκευές. Οι MELIOS BALKANA MAMA είναι επηρεασμένοι από τον βαλκανικό ήχο των χάλκινων πνευστών. Μέσα σε όλο αυτό το μουσικό ταξίδι στα Βαλκάνια οι MELIOS BALKANA MAMA παρουσιάζουν με το μοναδικό δικό τους τρόπο, τραγούδια απ’ τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο, παίζουν με τα τραγούδια του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και την Ορχήστρα του Δρόμου και όλοι μαζί επί σκηνής δημιουργούν ένα μουσικό σχήμα που θα βάλει φωτιά στα πόδια μας και το χαμόγελο στα χείλη μας.

Μία μοναδική βραδιά στο ΚΟΟ-ΚΟΟ, στο κέντρο της Αθήνας που όλα μπερδεύονται γλυκά! Μουσικές, φωνές, ρυθμοί και χαμόγελα!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης