Τον Salvador Santana τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τα δύο πρώτα του albums με τους SSB (Salvador Santana Band) αλλά κυρίως όταν μας συστήθηκε ως γιος ενός εκ των μεγαλυτέρων καλλιτεχνών όλων των εποχών, του Carlos Santana! O Salvador έχοντας σε κάθε του δισκογραφικό εγχείρημα την πολύτιμη συμβολή του πατέρα του έχει ήδη καταφέρει να μας χαρίσει αξιόλογες δημιουργίες πράγμα που μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά με το καινούριο του single!

Μπορεί το τραγούδι “Rise up” να μετρά αρκετούς μήνες κυκλοφορίας αλλά το video clip του τραγουδιού έκανε μόλις πρεμιέρα μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του διάσημου γόνου, και κάπως έτσι επανέρχεται στο προσκήνιο καταθέτοντας ένα ακόμα επίδοξο hit! Με πιο έντονες τις hip-hop επιρροές στην ερμηνεία του, ο Salvador δείχνει το τραγουδιστικό του ταλέντο αλλά και το ταλέντο του στα πλήκτρα καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο πιανίστα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To τραγούδι θα συμπεριληφθεί μαζί με το προηγούμενο single του, “Into the light” στο νέο δίσκο του Salvador Santana που αναμένεται στις αρχές του 2014!

Salvador Santana – Rise up

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης