Ο Tech N9ne είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους rappers της γενιάς του! Ενεργός στην δισκογραφία από το 1999 έχει κυκλοφορήσει 13 studio albums και παρόλο που το τελευταίο του εγχείρημα με τίτλο “Something else” ήρθε μόλις πριν από μερικούς μήνες, ο N9ne ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο του «χτύπημα» που θα τιτλοφορείται “Special Effects”!

Πριν όμως από αυτό επιστράτευσε τους καλούς του φίλους Serj Tankian (πρώην τραγουδιστής των System of a Down) και τον έτερο rapper Krizz Kaliko προκειμένου να οπτικοποιήσουν μαζί την συνεργασία τους που βρίσκεται στο “Something else” με τίτλο “Straight out the gate”! Στο τραγούδι κυριαρχεί σαφώς το rap που όμως εμπλουτίζεται με αρκετά rock στοιχεία προκειμένου να ταιριάζουν και με το ύφος του Tankian! Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Casey Patrick Tebo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο album συμμετέχουν επίσης μια “στρατιά” από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως: Kendrick Lamar, Wiz Khalifa, B.o.B., T-Pain, Big Scoob, Red Café & Trae tha Truth καθώς και οι θρυλικοί The Doors σε μια νέα εκτέλεση του περίφημου “Strange”!

Tech N9ne feat. Serj Tankian $ Krizz Kaliko – Straight out the gate

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης