Ο επίσημος καταμετρητής των πιο επιτυχημένων τραγουδιών της Αμερικής, (με άλλα λόγια, τα επίσημα charts της) μπορεί να βρίσκονται στην πιο ώριμη «ηλικία» τους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν μάθει να συμβαδίζουν με την τεχνολογία της εποχής μας! Τα Billboards κατάφεραν να συμπληρώσουν 55 χρόνια ύπαρξης και με αφορμή αυτήν τους την επέτειο μας παρουσίασαν σε ένα μόνο video τα 100 καλύτερα τραγούδια που πέρασαν ποτέ από το περιβόητο “Hot100” τους!

Σε αυτό το video-countdown τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας κονταροχτυπήθηκαν για όλο και πιο υψηλές θέσεις στην τελική κατάταξη και έτσι μην εκπλαγείτε όταν καμαρώσετε τους Beatles να αναμετρούνται με τους Black Eyed Peas, την Diana Ross και την Whitney Houston να αντιμετωπίζουν την Carly Rae Jepsen αλλά και τους Michael Jackson και Santana να «πολεμούν» τον Usher και τον Gotye για μια υψηλότερη θέση στην λίστα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά τα δικά σας αγαπημένα τα κατάφεραν; Δείτε και τα 100 καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 55 χρόνων στο video που ακολουθεί!

#at=546
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης