Ο δημιουργός των Master Tempo, Πέτρος Δινάλης, μιλάει αποκλείστηκα στο tralala.gr και τον Νίκο Ψωμά για την αλλαγή που έγινε στο συγκρότημα. Όπως δηλώνει, όταν αποφάσισε ο Ζάνης να αποχωρήσει δημιουργήθηκε ένα κενό αλλά και μια νέα ευκαιρία. Είπε:

«Οι ομάδες και ιδιαίτερα αυτές που κερδίζουν, κάνουν και μεταγραφές για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα! Το concept των MASTER TEMPO είναι μια δική μου δημιουργία που υπήρξε επιτυχημένα ως δυάδα με τον φίλο και εκπληκτικό dj Δημήτρη Κουρουκερέζη από τη Θεσσαλονίκη, μετά ως σόλο και μετά ως δυάδα και πάλι με τον Ζάνη, τον οποίο και ανακάλυψα και ενέταξα στο group ενώ το όνομα είχε ήδη χαράξει πορεία. Μαζί ζήσαμε δημιουργικά χρόνια, πάντα όμως με εμένα να έχω τα ηνία του group και πολύ συγκεκριμένη ιδέα του τι θέλω να κάνουμε σε κάθε χρονική στιγμή. Όταν ο Ζάνης για τους δικούς του λόγους αποφάσισε φέτος να αποχωρίσει, το κενό που δημιούργησε, δημιούργησε αντίστοιχα και μια ευκαιρία. Την ευκαιρία να συνεργαστώ με νέα πολύ ταλαντούχα παιδιά και, συνεχίζοντας πάνω στις βάσεις και τις προσδοκίες που έχει ήδη δημιουργήσει στον κόσμο το όνομα MASTER TEMPO, να κάνω και νέα διαφορετικά πράγματα, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το ήδη επιτυχημένο όνομά μας!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ για την σχέση τους σήμερα λέει:

«Ο κόσμος νοιάζεται μόνο για τη μουσική πιστεύω. Η εποχή που ήταν της μόδας οι διαμάχες στην “hip-hop” σκηνή έχει περάσει ανεπιστρεπτί και μου φαντάζει τόσο παλιά σε χρόνια όσες και οι σφαίρες που υποτίθεται έφαγε κάποτε ο 50cent! Ο καθένας έχει δικαίωμα να χαράζει τη δική του πορεία και έχω μεγάλη πίστη στο ταλέντο του Ζάνη και ακόμα μεγαλύτερη σε αυτό του παραγωγού που συνεργάζεται. Μόνη αν θέλεις ένσταση που έχω στο όλο εγχείρημα είναι η τάση του να είναι “Knock-Off” των MASTER TEMPO. Η πορεία των MASTER TEMPO ήταν και είναι πάντα μοναδική & ξεχωριστή.»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης