Πριν από 1,5 χρόνο, αυτή η μαγική φωνή μας άφησε για άλλα μέρη, ωστόσο άφησε πίσω της για να απολαμβάνουμε μία τεράστια μουσική παρακαταθήκη. Τεράστιες επιτυχίες την ανέβασαν ψηλά και ο τρόπος με τον οποίο χειριζόταν τα επαγγελματικά της σχέδια ήταν εντυπωσιακός, σε αντίθεση με την πολυτάραχη ζωή της, που στην ουσία σχεδόν την κατέστρεψε. Έχοντας έξι studio albums στην πλάτη της, αλλά και πολυάριθμα βραβεία, η Whitney Houston είχε πάντα κάτι να μας παρουσιάζει.

Ούσα αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο το 2006, όπου και ανακοινώθηκε το διαζύγιό της με τον Daddy Brown, του οποίου η διαδικασία, μέχρι να ολοκληρωθεί, πέρασε σχεδόν 1,5 χρόνος, μιας και ο Brown δυσκολευόταν για δικούς του λόγους να αποδεχθεί τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2009, η Houston κυκλοφόρησε το έκτο κατά σειρά και τελευταίο της album “I look to you”, το οποίο κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού Billboard Hot 100 σε χρόνο μηδέν και αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο της από την κυκλοφορία του “The Bodyguard”. Μία επανακυκλοφορία του debut album της σημειώθηκε το 2010, με τον τίτλο “Whitney Houston – The Deluxe Anniversary Edition”, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της “Nothing but Love World”, η οποία παρά το γεγονός ότι θεωρήθηκε ένα δυναμικό come back, δέχθηκε αρκετές αρνητικές κριτικές, ενώ πολλές ήταν οι εμφανίσεις της σε διάφορες χώρες που ακυρώθηκαν λόγω ασθένειας.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα, λίγο πριν τον θάνατό της, ήταν το re-make της ταινίας του 1975 “Sparkle, όπου η ιστορία των τριών κοριτσιών των The Supremes ζωντάνεψε ξανά μπροστά στα μάτια μας και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Κάπως έτσι και με την προσθήκη αυτής της ταινίας στον θησαυρό που ονομάζεται Whitney Houston, ένας κύκλος έκλεισε, αλλά δεν έπαψε να υπάρχει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

I will always love you!

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης