Χθες είδαμε το εντυπωσιακό video teaser και τώρα μπορούμε να απολαύσουμε ολόκληρο το video clip της θρυλικής Cher για το νέο της single…που μιλάει για τον όμορφο «γυναικείο κόσμο».

Το τραγούδι ονομάζεται «Woman’s World» είναι το dance pop anthem των γυναικών, είναι μια δημιουργία των  Matt Morris, Paul Oakenfield και Anthony Crawford, και θα περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο και 26ο άλμπουμ στη δισκογραφική καριέρα της Cher, με τίτλο «Closer To The Truth». Στο video clip βλέπουμε την Cher να αλλάζει εντυπωσιακές περούκες και να περιβάλλεται από γυναίκες της διπλανής πόρτας και διαφόρων εθνικοτήτων, που χορεύουν ασταμάτητα στους ρυθμούς του τραγουδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο comeback single της Cher έχει αγαπηθεί πολύ, ενώ σκαρφάλωσε στη κορυφή του Billboard Hot Dance Club Chart. Η Cher έχει αφήσει την δική της σφραγίδα στη μουσική για πάνω από 4 δεκαετίες με τις εντυπωσιακές άλλοτε αμφιλεγόμενες, άλλοτε κακόγουστες εμφανίσεις, με πολλά διαχρονικά τραγούδια και hits στις υψηλότερες θέσεις των charts, με κινηματογραφικές εμφανίσεις και πολλά σημαντικά βραβεία, με ταραχώδη προσωπική της ζωή και φυσικά ..με τις άπειρες πλαστικές για τις οποίες εκείνη δεν επιβεβαίωσε ποτέ, καθώς θεωρεί ότι είναι απλά γονίδια. Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα της είναι μια κούκλα. Δώδεκα χρόνια μετά το «Living Proof», η θρυλική pop star ξανά στα δισκογραφικά δρώμενα, ενώ θα ακολουθήσει μια παγκόσμια περιοδεία και πάλι με κουστούμια-υπερπαραγωγή του διάσημου σχεδιαστή Bob Mackie. Το νέο της άλμπουμ “Closer To The Truth” αναμένεται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Απολαύστε το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης