Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με τις ίδιες φανέλες θα βγουν αύριο στη Λεωφόρο για να παίξουν έναν… άλλον αγώνα, καμία σχέση μ’ αυτόν της περασμένης Κυριακής. Ξεχάστε το 3-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν έγινε! Δεν ήταν κανονικό ματς, ακριβώς διότι ακολουθούσε έπειτα από τρεις ημέρες το παιχνίδι κυπέλλου.

Χαμένα λόγια, λοιπόν, ό,τι ειπώθηκε για το ματς πρωταθλήματος και πώς το 3-0 μπορούσε να ήταν διπλάσιο σκορ. Δεν υπάρχει! Δεν αξίζει να κρίνεται, να αναλύεται η προχθεσινή «πρόβα», που μόνο πρόβα δεν ήταν. Τίποτα δεν ήταν. Μια σκέτη κοροϊδία ήταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πολύ γκάου θα είναι στον ΠΑΟΚ αν λάβουν υπ’ όψιν τη διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό, όπως αυτή εκφράστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Ποια δυναμικότητα και ποια ποιότητα ποδοσφαιρική; Κι αυτήν την ξεχνάμε!

Και οι δύο αντίπαλοι στη Λεωφόρο θα παίξουν για την πρόκριση. Μόνον! Με ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Εντελώς! Το τελευταίο που παίζει είναι να… ικανοποιήσουν την εξέδρα και τους πολυθρονάκηδες της τηλεόρασης.

Πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα είναι το αποτέλεσμα. Αν είναι δυνατόν ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση. Αλίμονο κι αν δεν εκμεταλλευθούν την ισορροπία τρόμου σήμερα ανάμεσα στους «4» των ημιτελικών του κυπέλλου. Και χάσουν την ευκαιρία της κατάκτησης της κούπας, όταν πράγματι σήμερα απουσιάζει το φαβορί. Όταν και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός μπορούν να προκριθούν, και να πάρουν το κύπελλο.
………………………………
Οι αποφάσεις Αλαφούζου για οριστικό ξεκαθάρισμα στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης