Παραμονές τελικού κυπέλλου αυτό που παίζει στην ΑΕΚ δεν το καταλαβαίνω. Και να σκεφθεί κανείς ότι τη ζημιά δεν την κάνουν οι αντίπαλοι, από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αλλά άνθρωποι της ΑΕΚ.

Μην κρυβόμαστε. «Άνθρωποι της ΑΕΚ» είναι οι δημοσιογράφοι που κάθε ημέρα ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας. Όχι μόνον οπαδοί, μάλιστα φανατισμένοι. Άσε τα σάπια ότι είναι επαγγελματίες, ότι είναι «ανεξάρτητοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «αθλητικός» συντάκτης σε κάθε ΠΑΕ σήμερα είναι άνθρωπος της ομάδας του. Κανόνας αυτός, με τις εξαιρέσεις του. Κι ακριβώς επειδή είναι άνθρωπος της ομάδος, ξέρει ο ίδιος πώς να ενεργεί, δεν χρειάζεται να πάρει γραμμή.

Επί του θέματος. Κάθε μέρα σχεδόν πέφτει ένα όνομα ποδοσφαιριστή, υποψήφιου για μεταγραφή στην ΑΕΚ. Το γνωστό κόλπο. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον τάδε. Η εφημερίδα της Ισπανίας έγραψε για τον δείνα. Τα αρρωστάκια στα οποία απευθύνονται οι φυλλάδες θέλουν να πάρουν τη δόση τους. Να φάνε την καθημερινή «μεταγραφική» τους ένεση.

Να γράφουν για παίκτες, κατανοητό. Το ακατανόητο είναι να παίζουν κάθε μέρα ονόματα και για τον πάγκο της ΑΕΚ. Άσχετο αν ο Στέλιος Μανωλάς είναι υπηρεσιακός προπονητής. Εντελώς άσχετο, αν… όπως ο ίδιος λέει, δεν θέλει να αναλάβει την ΑΕΚ ως κανονικός προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και να σκεφθείς ότι οι Αεκτζήδες δημοσιογράφοι γνωρίζουν πολύ καλά τον ψυχισμό του Μανωλά. Το πόσο «ευαίσθητος» είναι και πόσο ψυχολογικά οπλισμένος (;) αντιμετωπίζει την παρουσία του σήμερα ως προπονητής της ΑΕΚ, ενώ τον πυροβολούν τα δημοσιεύματα σχετικά με τον συνάδελφο που πρόκειται να τον αντικαταστήσει.

Τι σχέση θέλει να έχει με την ΑΕΚ ο Μανωλάς, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης