Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς. Ε, κάποια στιγμή όταν πήρε το τελικό Ο.Κ. ο Παππάς εμφανίστηκε με την… απόφασή του. Δεν γίνεται το ντέρμπι.

Εδώ Κοντονής, εκεί Κοντονής, που είναι ο Κοντονής; Χάθηκε. Τον έφαγε το σκοτάδι. Αυτός που έπρεπε να είναι στην τσίτα και αμέσως να σκάσει μύτη με την ματαίωση του ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ είμαι, και το λουρί της μάνας σας…». Έτσι έπρεπε να ξηγηθεί ο υφυπουργός αθλητισμού.

Διακόπτω το πρόγραμμα για να αναφέρω κάτι που συνέβη πριν 32 χρόνια. Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και οι τζιχαντιστές της εξέδρας έκαναν καλοκαιρινό το στάδιο. Ρε, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο. Και βγαίνει ο τότε υφυπουργός αθλητισμού Κώστας Λαλιώτης και ανακοινώνει την μεγάλη απόφαση.

«Τέλος το ΟΑΚΑ! Δεν ξαναγίνονται παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο που είναι περιουσία του ελληνικού λαού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι έπρεπε να πει ο αρχισυνωμότης του ΠΑΣΟΚ. Κάτι να κάνει. Και το «κάνω» στην πολιτική είναι… γαυγίζω σαν κοπρόσκυλο.

Ποια ήταν η συνέχεια. Την άλλη αμέσως εβδομάδα έγιναν κανονικά στο ΟΑΚΑ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Θυμίζω ότι την περασμένη σαιζόν, όταν έγιναν οι χοντροτσαμπουκάδες στη Λεωφόρο πάλι, ο Κοντονής διέκοψε το πρωτάθλημα. Μόνο για μια αγωνιστική. Επειδή είναι άδειο μύδι. Δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν έχει πολιτική βούληση να κοντραριστεί. Και επειδή είναι μόνο λόγια. Παπαρδέλες σκέτες.

Τι θα κάνει ο Κοντονής μετά τα νέα αίσχη. Τι άλλο! Όλη η εξουσία είναι στα χέρια του. Και στο φρέσκο νόμο που έφτιαξε, αφού μας είχε ζαλίσει τον έρωτα. Τι θα κάνει, λοιπόν; Θα το κωλομπαρέψει.

Το κοροϊδιλίκι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης