Δεν είναι αντίπαλος της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Ναι, είναι η ΑΕΚ η μόνη ομάδα που κέρδισε αυτήν τη σεζόν τον Ολυμπιακό. Τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τον μόνιμο πρωταθλητή. Και δύο φορές, μάλιστα. Επιμένω. Αντίπαλος της ΑΕΚ δεν είναι ο Ολυμπιακός (φώτο, πανηγυρισμοί αεκτζήδων στη Φιλαδέλφεια αμέσως μετά την κατάκτηση της κούπας).

Ο Μελισσανίδης έχει τα «προσωπικά» του με τον Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φοβάται περισσότερο από την ΑΕΚ τον Μελισσανίδη. Κι αν απειλείται να χάσει το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης, η αγωνία του είναι ο Μελισσανίδης, όχι ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξανά μανά το λέω. Η δυστυχία, η μιζέρια, η καταδίκη για την ΑΕΚ είναι να στοχοποιήσει ως «αντίπαλό» της τον Ολυμπιακό. Τότε, η ΑΕΚ θα γίνει ένας… άλλος ΠΑΟΚ.

Μια ζωή ο ΠΑΟΚ δεν «βλέπει» τίποτα άλλο μπροστά του παρά το κόκκινο πανί στο οποίο αναγράφεται η λέξη «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Αν κερδίσει τους γάβρους ο ΠΑΟΚ, τότε όλα πήγαν καλά. Ας αποτύχει μια σεζόν ακόμα η ομάδα. Κανένα πρόβλημα. Αρκεί που κέρδισε τον κ@λ@ολυμπιακό.

Μια αληθινά μεγάλη ομάδα δεν έχει «προσωπικό» αντίπαλο. Κι αν έχει, διότι αυτό τη βοηθάει να ντοπάρεται ψυχολογικά, δεν το λέει. Δεν το δείχνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ παίζει για πάρτη της. Όχι για να κερδίζει έναν συγκεκριμένο αντίπαλο. Είναι μικρή η ομάδα που νιώθει περήφανη, όχι γιατί κατάκτησε έναν τίτλο, μάλιστα ανεξάρτητα ποιος ήταν ο αντίπαλος στον τελικό κυπέλλου, αλλά επειδή ο χαμένος ήταν ο συγκεκριμένος Ολυμπιακός.
………………………………………………..
Η γκέλα του Μελισσανίδη στον τελικό με Ολυμπιακό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης