Πλησιάζει η ώρα του Ολυμπιακού της Ευρώπης. Κι εμείς μπροστά στην τηλεόραση θέλουμε, δεν θέλουμε θα ξεχαστούμε από τα καυσαέρια, τα δηλητήρια που κυκλοφορούν στον ποδοσφαιρικό μας ουρανό.

Παιχνίδι τσάμπιονς λιγκ πολύ σπουδαίο ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι οι κορυφαίες στη χώρα τους. Μόνο που το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τόση σχέση με το γερμανικό όσο ένας βόθρος με πισίνα. Και σε κυβικά, η σύγκριση είναι όσο μια νταλίκα με ένα φιατάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Μόναχο δεν θα εμφανιστεί κανένας Ολυμπιακός της Ελλάδος και του ντόπιου πρωταθλήματος, όπου κυριαρχεί ένας ισλαμικού, τρομοκρατικού τύπου πόλεμος. Όπου ακούγονται ασταμάτητα από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μπαλκόνια καταγγελίες για διαφθορά και π@@στι@, με συνέπεια η δικαιοσύνη να έχει επιληφθεί για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα.

Ήδη, μετά και τη ματαίωση του ντέρμπυ του περασμένου Σαββάτου ο Παναθηναϊκός, η άλλη δημοφιλέστερη ομάδα της Ελλάδος, θεωρεί περισσότερο από ποτέ υπόδικο τον Ολυμπιακό. Ότι ευνοείται. Με σχέσεις ανομολόγητες με το παρασκήνιο αλλά και την κυβέρνηση. Κι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι υπεράνω του νόμου.

Όποια ελληνική ομάδα έπαιζε απόψε κόντρα στην υποψήφια πρωταθλήτρια Ευρώπης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης