Μετά τον λαοφιλή Ολυμπιακό που, αφού του βγήκε η ψυχή ανάποδα, κέρδισε τον κραταιό Λεβαδειακό, ο άλλος υποψήφιος πρωταθλητής, ο επίσης δημοφιλέστατος ΠΑΟΚ έκανε το θαύμα με το ίδιο σκορ. Έπιασαν οι προσευχές στους αρμοδίους αγίους που κράτησαν μακριά τον συνάδελφο άγιο Σπυρίδωνα και έτσι η Κέρκυρα έχασε διπλή ευκαιρία στο 93 να ισοφαρίσει.

Με 4 αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκίνησε ο Αναστασιάδης, τους δύο πιτσιρικάδες Κουλούρη, Ποζατζίδη, τον φαλακρό πράκτορα Παπαδόπουλο και τον επίσης πράσινο Σπυρόπουλο. Με τις μπερδεψιές, αλλαγές ας τις πούμε και αυτές, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας εφάρμοσε το σύστημα των «Τριών Ου». Το σύστημα «Κου-Του-Ρου». Δεν έβρισκες άκρη. Αδύνατον να καταλάβεις τι έπαιζε ο ΠΑΟΚ, τι έψαχνε, με ποιά τακτική, με ποια στρατηγική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει δύο αράδες η Κέρκυρα. Όχι μονάχα το «Χ», ολόκληρο το παιχνίδι δικό της ήταν, αλλά κλώτσησε την ευκαιρία. Γιατί; Της γουστάρει να βιώνει την καταπίεση. Να τσαλαπατιέται στη βαθμολογία. Να παλεύει για τη σωτηρία, και αν τελικά γλυτώσει.

Η διαιτησία. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ σε κρίσιμες στιγμές και έτσι χάρισε στους παίκτες του και στους οπαδούς του το συναίσθημα που γνωρίζει ο γάβρος, ότι τον αβαντάρουν τα κοράκια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστασιάδης έριξε το «δίδυμο» Ρατ-Αθανασιάδη. Ποντάροντας ότι ο πρώτος θα κάνει τουλάχιστον 10 σέντρες και ο Κλάους, κυνηγός επαφής, θα αξιοποιήσει κάποια απ’αυτές. Η ομάδα πράγματι παρουσίασε μια κάποια βελτίωση, μικρή, ελάχιστη, καμμία σχέση με τη φρίκη του α’ ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-0, τελικά, το έκανε η πονηράδα του Παπαδόπουλου. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε προλάβει να ανοίξει το σκόρ και να το διπλασιάσει. Στην ισοφάρισή της ο ΠΑΟΚ απάντησε με σουτ του Κάτσε.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ θα ζορίσουν τον ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης