Δεν κρατιέται ο παικταράς του Παναθηναϊκού Μάικλ Εσιέν εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πώς και πώς περιμένει το παλληκάρι να φορέσει την πράσινη φανέλα στο πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα. Τα ρεπορτάζ, έγκυρα κι όχι στημένα, είναι ξεκάθαρα. Ο Γκανέζος ζει και αναπνέει για τούτο το μεγάλο ματς, επειδή πλέον είναι πανέτοιμος και αγωνιστικά, πολύ περισσότερο και ψυχολογικά. Έτσι θα δώσει μια απάντηση χαστούκι σ’ όλους όσοι τον έχουν τελειωμένο στον Παναθηναϊκό, πριν καν συνεχίσει την καριέρα του στη νέα του ομάδα.

Διαφορετική είναι η πληροφόρηση η δική μου. Έμαθα, λοιπόν, ότι ο Εσιέν είπε στον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Αντρέας, μην κάνεις κανένα αστείο και με βάλεις να παίξω… Μη με υπολογίζεις καν. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος.

Ποιος έχει δίκιο; Τα αξιόπιστα ρεπορτάζ που είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ή το δικό μου ρεπορτάζ που βγαίνει από την ποδοσφαιρική μου σκέψη. Μεθαύριο Σάββατο είναι το ντέρμπι και όλα θα φανούν.

Το αναμενόμενο είναι ο Εσιέν να μην παίξει. Επειδή προέρχεται από μηνών αγωνιστική αργία. Επειδή έχει εγχειριστεί κιόλας. Επειδή ο προπονητής του δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού του Εσιέν. Επειδή, τέλος πάντων, ο Γκανέζος δεν είναι έτοιμος και η συμμετοχή του σε τόσο κρίσιμο ματς ξεφεύγει και από την επιχείρηση ενός στοιχήματος. Ενός πειραματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν, τελικά, ο Εσιέν φορέσει φόρμα και κάτσει τον πάγκο, αυτό θα συμβεί για λόγους… επικοινωνιακούς. Δημόσιες σχέσεις της ΠΑΕ με τον κόσμο της ομάδας.

Τι αναφέρει το συμβόλαιο του Εσιέν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης