Δεν τα πήγε καλά και εφέτος ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν τα κατάφερε να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό στη χειρότερή του σεζόν επί Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στα play-offs είδε την πλάτη της ΑΕΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το κύπελλο που πήρε ο ΠΑΟΚ στον Βόλο, με τον γνωστό τρόπο, δεν κάνει πετυχημένη την αποτυχημένη χρονιά, που έκλεισε με μια ήττα, την οποία θα γνώριζε μέσα στην Τούμπα μόνον ο δικέφαλος του Βορρά. Από τον λειψό Παναθηναϊκό με 3-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δικαιολογίες και τα παράπονα δεν βοηθάνε τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει ταυτότητα αληθινά ανταγωνιστικής ομάδος. Απαραίτητο να τονιστεί αυτό, διότι ο ΠΑΟΚ πάσχει από σύνδρομα μοιρολατρίας και μανιοκαταδίωξης, ενώ δεν μειονεκτεί σε τίποτα από τους αντιπάλους του Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Και στη δυναμική οπαδικού κόσμου και στο πακέτο μεγαλομετόχου.

Τη σεζόν 2016-2017 δεν έβαλε το χέρι της η εγκληματική οργάνωση. Η ΕΠΟ και η διαιτησία πέρασε στον έλεγχο, σε μεγάλο βαθμό, στον ΠΑΟΚ.

Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άλλωστε, έβαλε τη σφραγίδα της αποτυχίας με τη διακοπή της συνεργασίας με τον «προστατευόμενο» προπονητή Βλάνταν Ίβιτς. Ποιος ο λόγος να αντικατασταθεί «το δικό μας παιδί», ο Ίβιτς, αν ο ΠΑΟΚ είχε κάνει έστω ένα βήμα παραπάνω τη σεζόν που πέρασε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………..
Κοσοβάρο ο Ολυμπιακός, χωρίς Έλληνα βουλευτή η Αλβανία, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης