Οι έγκυροι σχολιαστές της πλάκας επιτόπου έβγαλαν το συμπέρασμα ότι «Περνάει ο Ολυμπιακός» μετά το 0-0 με την τούρκικη Οσμανλή. Βιάστηκαν να δώσουν ελπίδες στον κόσμο, μια δουλειά που κι αυτή δεν την έχουν μάθει.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός περνάει και δεν τον σταματούσε στη ρεβάνς ακόμα κι ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Ακόμα, δηλαδή, κι αν έχανε ο πρωταθλητής στο Καραϊσκάκη, έχει την πόρτα ανοιχτή της πρόκρισης με νίκη στην Άγκυρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα είναι είδηση, όμως, αν από αυτήν την μέτρια αντίπαλό του αποκλειστεί ο Ολυμπιακός. Ο απογοητευτικός Ολυμπιακός. Που παίζει αυτό που μπορεί. Μην έχουν απαιτήσεις να ξεπεράσει τον σημερινό εαυτό του. Δύσκολο.

Η ομάδα της Τουρκίας πέτυχε αυτό που στόχευε. Την ισοπαλία, μάλιστα χωρίς γκολ. Δεν ζήτησε περισσότερα, ακόμα κι όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, η Οσμανλή φρόντιζε μονάχα την άμυνά της. Να μη δεχθεί γκολ την ενδιέφερε.

Ο δε Ολυμπιακός φάνηκε στο δεύτερο ημιχρόνιο, επειδή οι Οσμανλήδες άφηναν ελεύθερους χώρους χωρίς ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα. Και γενικώς είχαν παθητική στάση βολεμένοι με το αποτέλεσμα που κρατούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημειώνει κάποιος, ότι ο Ολυμπιακός δεν εκβίασε το παιχνίδι. Δεν το ζόρισε. Ήταν ολοφάνερο το γιατί. Δεν μπορεί περισσότερο ο Ολυμπιακός.
………………………………………………………..
Ποια φιρμάρα του Ολυμπιακού που έπαιξε χθες είναι τελειωμένος, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης