Οι περισσότερες νέες μανούλες δεν αφήνουν το μωρό από τα μάτια τους. Το ελέγχουν κάθε δύο λεπτά για να βεβαιωθούν ότι αναπνέει και η καθημερινότητά τους προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του μωρού.

Σε κάθε περίπτωση εδώ είναι οι κανόνες που πιστεύουμε ότι πρέπει να τηρούνται όταν επισκέπτεστε μια νέα μαμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην κάνετε φασαρία

Γενικότερα μην χτυπήσετε δυνατά την πόρτα, μην μιλάτε δυνατά και προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους επειδή μια γυναίκα που έχει γεννήσει πριν από λίγες μέρες είναι κουρασμένη και το νεογέννητο πιθανότατα θα κοιμάται. Επίσης αν το μωρό που επισκέπτεστε είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας και θέλετε να πάρετε και ένα δωράκι για το μεγαλύτερο παιδάκι, φροντίστε να είναι κάτι που δεν βγάζει ήχους εκνευριστικούς ώστε να μη ενοχλήσει τους γονείς αλλά ούτε και το νεογέννητο.

Μην της πάτε λουλούδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί για λουλούδια ή γλυκά είναι προτιμότερο να της πάτε κάτι νόστιμο και υγιεινό που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας. Θα το εκτιμήσει περισσότερο.

Μην πείτε ότι είστε κουρασμένοι

Μπορεί να τρέχετε όλη μέρα, να είστε εργασιομανείς και πραγματικά να αισθάνεστε κουρασμένοι αλλά κρατήσετε το για τον εαυτό σας και μην το αναφέρετε σε μια νέα μαμά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει κουρασμένος. Είναι να σαν να δουλεύατε όλη μέρα και να χρειάζεται να πάτε εκ νέου στη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης