Εάν το μωράκι σας έχει ήδη σβήσει το πρώτο του κεράκι και θέλετε να του εμπλουτίσετε το διαιτολόγιο του, τότε εμείς σας προτείνουμε τις πιο θρεπτικές τροφές που υπάρχουν και έχει ανάγκη ο οργανισμός του για να αναπτυχθεί.

Κολοκύθα
Η κολοκύθα αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμινών Α,Β1,Β3,Β5,Β6 και C. Είναι πλούσια σε μαγνήσιο, κάλιο, φυτικές ίνες, χαλκό, ω-3 λιπαρά οξέα και άμυλο. Είναι γλυκιά και μπορεί να πάρει κρεμώδη υφή που θα τη δεχτεί ευχάριστα το μωράκι σας. Καθαρίστε την από τα σπόρια και προσθέστε την σε διάφορες σούπες λαχανικών δίνοντας extra θρεπτικά συστατικά και περισσότερη γεύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φακές
Οι φακές αποτελούν πλούσια πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών, φιλλικού οξέος και σιδήρου. Επιπλέον είναι ένα από τα πιο εύκολα φαγητά στην κατάποση. Μαγειρέψτε τις φακές με διάφορα λαχανικά καθώς και ρύζι για την καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

Μπρόκολο
Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, σίδηρο, φιλλικό οξύ, φυτικές ίνες , μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Επίσης, είναι γνωστό για την αντικαρκινική, αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση του. Χάρη στις θειούχες ενώσεις του έχει μια ιδιαίτερη γεύση που βοηθά το μωρό σας να διευρύνει τις γεύσεις του.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης