Όλοι οι γονείς βιώνουν κάποια στιγμή, που προτιμούν να τους «καταπιεί η γη» παρά να απαντήσουν στις… άβολες ερωτήσεις του παιδιού τους. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις, με ειλικρίνεια, αλλά, σύμφωνα με το mother.gr, χωρίς «περιττές» πληροφορίες.

• ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο τα χρόνια περνούν, οι άστεγοι και οι επαίτες πληθαίνουν στη χώρα μας. Σαν γονιός θέλετε να μεγαλώσετε ένα ευαίσθητο άνθρωπο, που θα σέβεται και θα συμπονά τους γύρω του, αλλά είναι πιθανό να μην θέλετε από μικρό να του δώσετε να καταλάβει πόσο σκληρή γίνεται η ζωή για ορισμένους.

Ειλικρινής απάντηση: «Πώς έχει η μαμά κάποιες δύσκολες μέρες και μετά είναι στενοχωρημένη και κουρασμένη; Έτσι κι αυτός είχε πολλές δύσκολες μέρες στη σειρά. Τι θα έλεγες να του αγοράσουμε μία τυρόπιτα; Εσένα οι τυρόπιτες πάντα σου φτιάχνουν το κέφι».

• ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να απαντήσεις σε ένα παιδί, που –ενώ εσύ νόμιζες ότι κοιμάται- άκουσε τα «επιφωνήματα» χαράς; Σίγουρα ΟΧΙ ότι είχατε μία διαφωνία, γιατί έτσι κινδυνεύετε την επόμενη φορά να εισβάλει στο υπνοδωμάτιο για να ηρεμήσει τα… πνεύματα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης