Το περασμένο Σάββατο, η οργάνωση «Παιδί & Οικογένεια» βρέθηκε σε δύο κεντρικούς σταθμούς του μετρό στην Αθήνα και συγκέντρωσε γάλα, λάδι, όσπρια και απορρυπαντικά για τις άπορες οικογένειες 4.500 συνανθρώπων μας που μεγαλώνουν μικρά παιδιά.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η οργάνωση αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπητοί φίλοι / φίλες,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οφείλεται σε εσάς!

Με λύπη μας, όμως, συνειδητοποιούμε ότι η οικονομικά δύσκολη κατάσταση του μέσου Έλληνα πλέον δεν μπορεί παρά να εξασφαλίσει μικρές ποσότητες από δράση μόνο μιας ημέρας. Έτσι συγκεντρώσαμε τρόφιμα μόνο για 50 οικογένειες παρ’ όλη την προσέλευση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό, το πρόγραμμα ”Δώστε αγάπη, δώστε τρόφιμα” πρέπει να συνεχιστεί σε καθημερινή βάση. Πρόκειται για μία ενέργεια που θα πετύχει μόνο με τη συμμετοχή σας. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο να γνωρίσει ο κόσμος ότι συνεχίζουμε το “Δώστε αγάπη, δώστε τρόφιμα”, ώστε να μπορούν να φέρνουν σε καθημερινή βάση τα λίγα που πλέον μπορούν να προσφέρουν κάθε μέρα».

Συγκέντρωση τροφίμων καθημερινά
11.00 – 15.00 και 18.00 – 21.00 
στο ΚΟΥΚΑΚΙ (μετρό Συγγρού-Φιξ)
στα σημεία:
1. Βεΐκου 79-81
2. Δράκου 28

Φωτογραφίες από τη δράση του περασμένου Σαββάτου:

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης