Οι λιγούρες κατά την εγκυμοσύνη θεωρούνται από τους περισσότερους μια γλυκιά ατασθαλία. Άλλωστε, η χαρά της άφιξης του μωρού σβήνει τις όποιες ενοχές και ανησυχίες για τον δείκτη της ζυγαριάς. Οι επιστήμονες, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι τόσο επιεικείς, υπογραμμίζοντας ότι και η εγκυμοσύνη θέλει τη δίαιτα της.

Μάλιστα, επισημαίνουν ότι η διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επηρεάζει τόσο τη μητέρα όσο και το βρέφος. Και επιμένουν ότι οι μέλλουσες μητέρες δεν χρειάζεται να τρώνε για δύο, αλλά να τρέφονται ισορροπημένα ενισχύοντας έτσι την υγεία του παιδιού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω τόνισαν ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αρεταίειο» κ. Γιώργος Κρεατσάς και οι συνεργάτες του, σύμφωνα με τα «Νέα», στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα την εγκυμοσύνη και τη διατροφή.

Και επειδή οι θερμίδες είναι η συνηθέστερη… μεζούρα για εκείνες που προσέχουν την υγεία και το σώμα τους, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την όρεξή τους και τον κίνδυνο για επιπλέον κιλά, οι ειδικοί πήραν χαρτί και μολύβι μιλώντας τη «γλώσσα» των γυναικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης