Τα ψώνια για το μωρό ανήκουν στα καλά της εγκυμοσύνης. Γι’ αυτό και η περίοδος των προσφορών και των εκπτώσεων είναι απ’ τις καλύτερες ευκαιρίες για να κάνετε τις αγορές σας, ειδικά τώρα που περιμένετε το μωράκι σας!

Ωστόσο, προσοχή να μην παρασυρθείτε με τις αγορές για το μωρό σας. Από τα παιχνίδια και τα έπιπλα του δωματίου του μέχρι τα τελευταία gadget, είναι εύκολο να χάσετε το λογαριασμό των εξόδων σας. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο των εκπτώσεων και αγοράστε βρεφικά έπιπλα, αξεσουάρ, ρούχα και παιχνίδια για το μωρό σας σε συμφέρουσες τιμές. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε για το μωρό σας αλλά προσοχή συγκρατηθείτε, θα έχετε άφθονο χρόνο στο μέλλον για να κακομάθετε το μωρό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μωρουδιακά ρουχαλάκια

Το μωρό σας δεν θα φορά για καιρό το ίδιο νούμερο, επομένως δεν θα προλάβει να φορέσει όλα όσα του έχετε αγοράσει! Τα βασικά μωρουδιακά περιλαμβάνουν τουλάχιστον 6 φορμάκια και φανελάκια, μερικές κάλτσες, μια δυο ζακέτες, ένα δυο ζευγάρια γάντια (αν έχει μακριά νύχια και γρατζουνιέται) και μπλουζάκια με σούστες (απαραίτητα για να μην καθυστερείτε στο άλλαγμα της πάνας). Θα σας χρησιμεύσει επίσης μια εξάδα τετράγωνων βαμβακερών πανιών που θα γλιτώσουν τα ρούχα σας απ’ τις γουλίτσες και τα σάλια του μωρού σας.

Το άλλαγμα της πάνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι τόσα αυτά που θα έχετε να κάνετε όταν επιστρέψετε στο σπίτι με το μωρό σας που σας συμβουλεύουμε να έχετε ένα πακέτο με πάνες για την πρώτη εβδομάδα. Ίσως ακούγεται ανοησία, δεν είναι όμως αν σκεφτεί κανείς πως ένα νεογέννητο μπορεί να χρειάζεται πολλές αλλαγές πάνας τη μέρα! Θα χρειαστείτε επίσης ,ένα στρωματάκι για το άλλαγμα, τα καλλυντικά του μωρού και μια τσάντα που θα χωρά τα απαραίτητα για τις εξόδους σας. Η αγορά ενός επίπλου για το άλλαγμα του μωρού, μιας αλλαξιέρας δηλαδή, σημαίνει πως δεν θα χρειάζεται να σκύβετε συνεχώς και θα σας απαλλάξει από πόνους στη μέση στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης