Οι περισσότερες νέες μαμάδες έχουν το εξής παράπονο: Ενώ τα πρώτα, πολλά κιλά της εγκυμοσύνης τους έφυγαν γρήγορα μετά τον τοκετό, τους έχουν μείνει 4-5 κιλά, εκεί στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών, που δεν λένε να «φύγουν» με τίποτα. Μην απελπίζεστε, με λίγη γυμναστική και λίγη προσεκτική διατροφή θα τα χάσετε και αυτά. Μέχρι τότε, όμως, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα κρύψετε με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Μαύρο χρώμα

Το ότι το μαύρο «αδυνατίζει» είναι γνωστό. Αν θέλετε, λοιπόν, για λίγο καιρό να καλύψετε την κοιλίτσα και τους γλουτούς σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέγετε μαύρες μακριές μπλούζες και φορέματα. Μάλιστα, ένα total black look (π.χ. μαύρη μπλούζα – μαύρο κολάν) θα κάνει το σώμα σας να φαίνεται και πιο μακρύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξεσουάρ

Επιλέξτε ένα μακρύ ή ένα λεπτό μαντήλι που θα πέφτει κάθετα στο σώμα σας, καθώς δημιουργεί την αίσθηση του μήκους και όχι του πλάτους. Επιπλέον, επιλέγοντας εντυπωσιακά αξεσουάρ στις εξόδους σας, θα είναι αυτά που θα κερδίζουν τις εντυπώσεις όσων σας κοιτάζουν και όχι τα «προβληματικά» σημεία του σώματός σας. Προσοχή, όμως: Αποφύγετε τα πολύ κοντά κολιέ και τα τσόκερ, τουλάχιστον μέχρι να χάσετε τα περιττά σας κιλά, καθώς θα κάνουν τον λαιμό σας να δείχνει κοντόχοντρος.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης