Σαν κυνηγημένος φεύγει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τη Βουλή, κάθε φορά που αναγκάζεται να έρθει για να ψηφίσει στις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζητούν συνέχεια τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Για να σταματήσει στον διάδρομο του Κοινοβουλίου, θα πρέπει κάποιος ή κάποια να του κλείσει τον δρόμο. Μόνο έτσι κοντοστέκεται για να πει και δυο κουβέντες με τους πολιτικούς που τον εκτιμούν και είναι στο πλευρό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι έγινε και προχθές κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας για την περιβόητη τροπολογία των θαλασσοδανείων στα κόμματα. Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε και έφυγε σχεδόν τρέχοντας.

Ένας πρώην υφυπουργός έσπευσε να τον χαιρετήσει και να μιλήσει μαζί του, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός δεν έδειξε και μεγάλη προθυμία.

«Βιαστικός είναι, βλέπω;» ρώτησε ο δημοσιογράφος τον πρώην υφυπουργό, που είχε μείνει σύξυλος από την αντίδραση του προέδρου (έτσι τον προσφωνούν οι περισσότεροι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχει απλώσει τραχανά και πάει να τον μαζέψει!» ήταν η πληρωμένη απάντηση του πρώην υφυπουργού στο κοπορταμέντο Καραμανλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης