«… Θεσπίστηκαν μέτρα κατάργησης των συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων. Τα παραπάνω μέτρα αποτελούν συνέπεια της συστηματικής δυσφήμησης τόσο κατά της Βουλής όσο και κατά των υπαλλήλων της. Αυτές οι ενέργειες είναι προφανές ότι δεν συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου, ούτε στην αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων και των ειδικών συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων. Αποτελούν επίσης επικύρωση της διάθεσης ισοπεδωτισμού υπό το πρόσχημα της επίκλησης προνομίων και δήθεν ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Αποτέλεσμα! Αθρόες και συνάμα ακούσιες αλλά ”υποχρεωτικές” παραιτήσεις έμπειρων στελεχών του Κοινοβουλίου, που είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν σοβαρό πλήγμα στην υποστήριξη του κοινοβουλευτικού έργου. Και βέβαια τα παραπάνω έρχονται ως επισφράγισμα μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης σε συνδυασμό με ύβρεις, λοιδορίες και συκοφαντικούς ισχυρισμούς…» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, μετά και την τελευταία νομοθετική ρύθμιση που φαίνεται να καταργεί το δικαίωμα σε όσους έχουν θεμελιώσει τη συνταξιοδότησή τους μέχρι 31.12.2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της Τετάρτης είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για να του πουν όχι μόνο τα παράπονά τους αλλά να του στείλουν και τα χαμπέρια τους για όλα αυτά που υφίστανται.

«Αφήστε να πάρουμε τη δόση και μετά κάτι θα κάνουμε» φέρεται να τους είπε ο πρόεδρος της Βουλής, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τους καθησυχάσει, καθώς όλες οι κουβέντες τους είναι για τα χτυπήματα που δέχονται.

«Πρώτα φτιάχνεις τα του οίκου σου και μετά ασχολείσαι με εκείνα των άλλων. Την αυλή του την “κούρεψε” ο κύριος Σαμαράς ή κοιτάζει μόνο τα δικά μας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αλεξιπτωτιστές που είναι δίπλα του όμως τον συμβουλεύουν λάθος. Από αυτούς τους κυρίους που ζητάνε το κεφάλι μας επί πίνακι πρέπει να ξεκινήσει, αν θέλει να είναι δίκαιος, και μετά να φτάσει σε εμάς. Δείτε δημοσιεύματα και φωτογραφίες και θα καταλάβετε ποια είναι η αυλή που τα ‘βαλε μαζί μας.

Η κυρία Λιάνη πόσους υπαλλήλους της Βουλής έχει δίπλα της; Μήπως τρεις και οι δύο είναι μάλιστα και ζευγαράκι;» μας είπε, γεμάτος απογοήτευση, ένας υπάλληλος της Βουλής.

Και έχει και συνέχεια, τουλάχιστον αυτό υπόσχονται στον κύριο Σαμαρά και την… παρέα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης