Λάμπρος Παναγιώτου

«Όχι δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Δεν θα τους κάνω το δώρο. Δεν θα κάνω τη χάρη ούτε στους μεν ούτε στους δε» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο δημοσιογράφο του zougla.gr που τον ρώτησε ότι «αν προτίθεται να παρατηθεί σε περίπτωση που ενταθούν οι αντιδράσεις και οι πιέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποιους εννοείτε τους μεν και τους δε;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

«Τη μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και τους κυβερνητικούς. Εγώ δεν θα μπω σ’ αυτή την αντιπαράθεση. Το ζήτημα είναι τι θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να κυβερνήσει και με ποιους θέλει να κυβερνήσει;» συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος σχεδόν όλη την ώρα είναι στο κινητό τηλέφωνο, γεγονός που μαρτυρά και τα όσα γίνονται τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του.

«Στην αρχή φαινόταν σαν να είχε τρυπώσει ο Οδυσσέας Βουδούρης στα ψηφοδέλτια το ΠΑΣΟΚ. Μετά το ξάφνιασμα τώρα περνάμε σε ένα δεύτερο στάδιο, αυτό της αντίδρασης του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Αριστερής Πλατφόρμας στον Αλέξη Τσίπρα. Πρέπει να πάμε και σε ένα τρίτο στάδιο όπου θα ξεκαθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να πάει και με ποιους θέλει να κυβερνήσει» συμπλήρωσε ακόμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης