Δ.Κ

«Χίλιες φορές Σοβιετική Ένωση!» ήταν εμμέσως πλην σαφώς η απάντηση που έδωσε ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης, στο προκλητικό ερώτημα του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη «αν τελικά θέλουμε ή όχι να γίνουμε Σοβιετική Ένωση;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κύριε Καραγκούνη, στη Σοβιετική Ένωση οι διακοπές ήταν δικαίωμα για όλο το λαό. Το δικαίωμα στην ξεκούραση ήταν κατοχυρωμένο στο σύνταγμα της ΕΣΣΔ. Το άρθρο 119 του συντάγματος διασφάλιζε το δικαίωμα των διακοπών» είπε ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Χρήστος Κατσώτης.

Ωστόσο, τη θερινή ραστώνη διέκοψε η «βίαιη» παρέμβαση του ανεξάρτητου Βουλευτή Κώστα Γιοβανόπουλου.

«Πριν ξεκινήσω θα ήθελα, χαριτολογώντας, να απευθυνθώ στον Εκπρόσωπο του ΚΚΕ και να θυμίσω ότι πράγματι στη Σοβιετική Ένωση πήγαινε ο κόσμος διακοπές. Το θέμα ήταν ότι μερικοί πήγαιναν για πολλά χρόνια «διακοπές» όταν αρνούνταν» διευκρίνισε ο Κώστας Γιοβανόπουλος κάνοντας τον Χρήστο Κατσώτη να βγει από τα ρούχα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτός είναι αντικομμουνισμός!» αντέτεινε δυνατά ο Χρήστος Κατσώτης. Στις αντικομμουνιστικές κορώνες του Βουλευτή ο Κώστας Γιοβανόπουλος προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας πως επρόκειτο περί «χαριτολογήματος».

Με τον Περισσό όμως δεν παίζεις… Ο Λένιν στέκει εκεί αγέρωχος χωρίς πολλά πολλά, κύριε Γιοβανόπουλε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης