Λάμπρος Παναγιώτου

Βάρκα χωρίς πανιά μακριά απ’ τη στεριά…,λέει το όμορφο τραγούδι, ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι τα πανιά αλλά ο αιγιαλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να δούμε που θα βρουν απάγκιο οι βάρκες μας μετά το νομοσχέδιο για τα φιλέτα της παραλίας που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το 3ο Θερινό Τμήμα της Βουλής και με πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής τον πρώην Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μου σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου !» είπε η Βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, διαβάζοντας δύο μόλις γραμμές από το «πόνημα» του Υπουργείου Οικονομικών.
«Μνημονιακή επιταγή τα νομοσχέδια για τα επενδυτικά σχέδια και κείνο για την χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση» είπε ο προεδρεύων της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη.
«Όλα αυτά είναι αίσχη και αθλιότητες. Ποια καθεστώτα το κάνουν αυτό; Πάντως δημοκρατικά δεν λέγονται… Η Βουλή δεν είναι παράρτημα των πιστωτών της Μέρκελ!» σχολίασε γεμάτος θυμό ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Πότε θα προλάβουν οι Βουλευτές να διαβάσουν το νομοσχέδιο ;»ήταν το εύλογο ερώτημα του ανεξάρτητου Βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη. Και τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξέφρασαν τις αντίθεσή τους με τον τρόπο και τη διαδικασία που επέλεξε η κυβέρνηση να φέρει δύο ακόμα νομοσχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης επεσήμανε ότι και τα δύο νομοσχέδια θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή έως την 1η Ιουλίου για να είναι η χώρα εντός των προθεσμιών τόσο για την εκταμίευσης της δόσης όσο και για τις προθεσμίες χρηματοδότησης από την Ε.Ε.

Ε, έρχονται λεφτάκια, λεφτάκια, ψηφίστε κοροϊδάκια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης