Έχανε η μάνα το παιδί και ο… άνδρας τη γυναίκα. Αυτή ήταν η εικόνα της Βουλής κατά τη διάρκεια του διημέρου της ορκωμοσίας και της εκλογής προέδρου. Γυναίκες, γραμματείς, παιδιά, λοιποί συγγενείς και φίλοι κατέκλυσαν τα θεωρεία και τους χώρους του Κοινοβουλίου, για να παρακολουθήσουν την παρουσία στον «Ναό της Δημοκρατίας» των αγαπημένων τους.

«Βρε Αλέκο, έχω χάσει τη γυναίκα μου. Δεν μπορώ να τη βρω πουθενά, βοήθησέ με σε παρακαλώ. Τον αριθμό μου τον έχεις, κάνε μια κλήση και, αν το σηκώσει, πες της ότι είμαι έξω από την Ολομέλεια» είπε ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας στον σύντροφο-βουλευτή, Αλέξη Μητρόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και με τον Γιώργο Πάντζα να χάνει την υπομονή του, ο εργατολόγος «πέτυχε» τελικά στο τηλέφωνο τη σύζυγο του κυρίου Πάντζα.

«Ναι, γεια σας, ο Αλέξης Μητρόπουλος είμαι. Ο Γιώργος είναι εδώ και σας περιμένει στο καφενείο της Βουλής» είπε ο κύριος Μητρόπουλος στη σύζυγο του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Πάντζας ευχαρίστησε τον συνάδελφό του και, αφού ασπάστηκε ο ένας τον άλλον και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, κινήθηκαν προς διαφορετική κατεύθυνση. Ο Αλέξης Μητρόπουλος για την έξοδο και ο Γιώργος Πάντζας για το καφενείο να περιμένει την αγαπημένη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης