Δ.Κ.

«Συνεχίστε, κύριε Γκόρτση» είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου Γιάννης Δριβελέγκας στον γενικό γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Χρήστο Γκόρτσο, ο οποίος ήρθε στη Βουλή να ενημερώσει για τα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια.

Γκόρτζος, Γκόρτζος, Γκόρτζος… Αλλά τόσο η φασαρία που έκανε ο Ιορδάνης Τζαμτζής όσο και οι φωνές του Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής οδήγησαν τον πρόεδρο Γιάννη Δριβελέγκα στο να χάσει την μπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κει και πέρα, ο κύριος Γκόρτσος έγινε Γκόρτσης και παρέμεινε έτσι μέχρι το πέρας της συνεδρίασης.

«Τον Ιούνιο του 2012 είχαμε 1,5 εκατομμύριο στεγαστικά. Από αυτά ένα 20% παρουσίασε καθυστερήσεις» είπε ο γραμματέας. Όσον αφορά στους πλειστηριασμούς ο κύριος «Γκόρτσης» είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα άνοιξε χθες και έκλεισε από τον υπουργό. Εγώ γιατί να το ξανανοίξω; Θέλω, όμως, να πω ότι οι τράπεζες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση τους πλειστηριασμούς και μάλιστα δεν ασκούν επ’ αυτού και καθόλου πίεση, γιατί από την πλευρά τους οι τράπεζες δεν θα ΄θελαν να μαζέψουν ακίνητα και αυτοκίνητα. Ο αριθμός, δε, των πλειστηριασμών είναι πάρα πολύ μικρός και προχώρησε μόνο εκεί που το επέτρεπε ο νόμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης