Άγριος καβγάς στη Βουλή, με λεκτικές ακροβασίες και χορευτικά ανάμεσα στη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε να μιλάει, παρά τις υποδείξεις της αντιπροέδρου Μαρίας Κόλλια-Τσαρούχα για την παρέλευση του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ολοκληρώνω, κυρία πρόεδρε.

«Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συγχωνεύσετε τις υπάρξεις μας. Δε θα επιτρέψουμε να συγχωνεύσετε την κοινωνία. Δε θα επιτρέψουμε να συγχωνεύσετε τη δημοκρατία».

(Θόρυβος από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προεδρεύουσα (Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα): Κύριοι συνάδελφοι, σας παρακαλώ.

«Σας ευχαριστούμε, κυρία Κωνσταντοπούλου».

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (βουλευτής ΝΔ): Κυρία πρόεδρε, θα ήθελα τον λόγο.

Προεδρεύουσα (Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα): Η αντιλέγουσα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, έχει τον λόγο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Κανονικά κάποιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να αντιλέξει.

Η παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως εκνεύρισε τη Γιαννιώτισσα βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας.

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (βουλευτής ΝΔ): Κυρία πρόεδρε, έχω τον λόγο ή θα τον δίνει η κυρία Κωνσταντοπούλου από δω και πέρα; Πρώτη μέρα στα θρανία, κυρίες και κύριοι, κι έχουμε κοινοβουλευτική γυμναστική με την κυρία Κωνσταντοπούλου! Και η κυρία Κωνσταντοπούλου να είναι σε ρόλο μαζορέτας! Δεν πειράζει, έχουμε αντοχές.

Προεδρεύουσα (Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα): Επιτρέψτε μου, κυρία συνάδελφε. Το ξέρω ότι το λέτε χαριτολογώντας μεταξύ γυναικών…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης