Λάμπρος Παναγιώτου

«Έπεσα και εγώ από τα σύννεφα ακούγοντας για την ανεξαρτητοποίηση των δύο. Ειδικά για τον Κώστα τον οποίο παίρνω στο τηλέφωνο από το πρωί αλλά το έχει κλειστό δεν ξέρω τι να πω…» είπε στον ρεπόρτερ της Ζούγκλας η Βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδου λίγο μετά την ανακοίνωση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου για αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Τι πιστεύετε ότι έγινε; Ποια είναι η αιτία ή οι αιτίες αποχώρησής τους,γιατί δεν μπορεί να ξύπνησαν ξαφνικά και να είπαν’’πάμε να φύγουμε’’από το κόμμα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να καταλάβω …Εντάξει η κυρία Γιαταγάνα ζητούσε εδώ και δύο μήνες τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου αλλά για τον Γιοβανόπουλο…τι να πω; Υπήρχαν πράγματι διαφωνίες στην απόφαση να στηρίξουμε Τζιτζικώστα ,αλλά από κει και πέρα ομόφωνα είπαμε να τον στηρίξουμε. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αλλά εγώ αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα άλλο» συμπλήρωσε η Μίκα Ιατρίδου. Τη στιγμή εκείνη την πλησιάζει ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος και της λέει: «Μίκα, εσύ πότε θα έρθεις στη Νέα Δημοκρατία;», κάνοντας τη Βουλευτίνα να χαμογελάσει.

«Έλα να πάμε Καρδίτσα για περιοδεία» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ταμήλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης