Δ.Κ.

Τρίμηνη παράταση μέχρι και τις 13 Απριλίου στους υπόχρεους των πόθεν έσχες έδωσε η κυβέρνηση με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Επιτροπή Εμπορίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πέταξε τα καρφάκια του για τους πρώην συναδέλφους του δικαστικούς ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ μέχρι και το Πάσχα τότε μπορεί να δοθεί και νέα παράταση στην υποβολή πόθεν έσχες.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί άλλη τροπολογία οι πρώην συνάδελφοί μου θα προλάβουν να καθαρογράψουν την απόφαση οπότε η κυβέρνηση θα πορευτεί ανάλογα» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι τα πόθεν έσχες των δικαστών (!) δεν αναρτώνται ενώ των πολιτικών αναρτώνται.

«Είναι θλιβερό οι δικαστές να μην εμπιστεύονται τους κρατικούς μηχανισμούς . Θα είμαστε κλωτσοσκούφι στα πρωϊνάδικα ή στα τηλεοπτικά πάνελ. Η Βουλή να υπερασπιστεί τον εαυτό της» επεσήμανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΝΔ επιφυλάχθηκε στο θέμα της τροπολογίας ενώ ο Βουλευτής της Μανώλης Κόνσολας απέφυγε να τοποθετηθεί. Να επισημάνουμε ότι για την ανάρτηση του πόθεν έσχες όχι μόνο οι δικαστικοί αλλά και οι καναλάρχες εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους . Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε να μάθει ποιες αιτιάσεις βάζουν οι καναλάρχες δίνοντας την ευκαιρία στον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης να σχολιάσει με νόημα πως δεν θα ήθελε να πει πολλά για πρώην συναδέλφους του ,οι οποίοι-σημείωσε-επικαλούνται παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης