Δ.Κ

Πυρ και μανία είναι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μαρκόπουλο, γύρω από τον άγριο καυγά τους στο περιστύλιο της Βουλής.
«Νόμιζα ότι είχα να κάνω με άντρες αλλά ο κύριος Μαρκόπουλος μετά τη λογομαχία μας πήγε και τα είπε στους δημοσιογράφους όπως ήθελε αυτός. Εγώ πίστεψα πως κάναμε μια κουβέντα και η οποία έμεινε εκεί»είπε στο ρεπόρτερ της Ζούγκλας ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Μιλούσε στο τηλέφωνο και βλέποντάς με ρώτησε εκνευρισμένα αν θέλω πόλεμο. Με απείλησε ,έτσι απροκάλυπτα, με αποτέλεσμα να ακούσει ότι άκουσε. Αλλά εγώ πίστεψα ότι ήταν μια συζήτηση μεταξύ δύο αντρών. Αυτός πήγε μετά στους δημοσιογράφους και είπε ότι πα@@ρια του κατέβηκε. Πόσο φιλαλήθης και ειλικρινής είναι ο κύριος Μαρκόπουλος δείτε τι έλεγε για τον Πρωθυπουργό πριν επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Δείτε στην ιστοσελίδα μου αν έβριζε ή όχι το Σαμαρά. Ρωτείστε και τον Προκόπη Παυλόπουλο τι είπα εγώ και τι είπε εκείνος για τον καυγά μας» συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή. Ο Κώστας Μαρκόπουλος έχει κάνει μηνύσεις σε στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Εύβοια που φέρονται να προέβησαν σε αφισοκόλληση με υβριστικά στο πρόσωπό του συνθήματα μετά την απόφασή του να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Την υπεράσπιση των συγκεκριμένων πολιτών ανέλαβε ο Βασίλης Καπερνάρος. Κι έτσι χθες οι δύο βουλευτές έγιναν από δυο χωριά χωριάτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης