Δ.Κ

«Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;», αναρωτήθηκε σήμερα και η ανεξάρτητη βουλευτίνα Θοδώρα Τζάκρη, η οποία μίλησε στην Ολομέλεια με αφορμή τις τροπολογίες για τον ΕΝΦΙΑ και τις άλλες διατάξεις του οικονομικού επιτελείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μαζέψτε όλα της φαξ της Τρόικας, εκτυπώστε e mail και να νομοθετείτε!» είπε η Θοδώρα Τζάκρη.

Στη γωνία όμως την περίμενε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα υπενθύμισε στην πρώην υφυπουργό την ιστορία με το πατροκτόνο που πάει στο δικαστήριο και εκλιπαρεί τους δικαστές να τον λυπηθούν που έμεινε ορφανός.

Αλλά μόλις ο κύριος Βλαχογιάννης μίλησε για δικαστές θυμήθηκε τις αδικίες που βιώνουν εκτός εκείνων και οι ένστολοι και ζήτησε τη δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για αποκατάσταση των αδικιών σε βάθος τριετίας. Παράλληλα συνεχάρη τον Υπουργό για την εξεύρεση έστω αυτών των λίγων χρημάτων που θα πάρουν ένστολοι και δικαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε τούτους τους δύσκολους καιρούς δεν είναι δυνατόν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός του ΓΕΣ να παίρνουν 1800 ευρώ» είπε ο Βουλευτής.

Στις προτάσεις όμως του κυρίου Βλαχογιάννη δεν ακούσαμε να λέει να πάρουν οι αρχηγοί που φυλάνε πράγματι Θερμοπύλες 6.000 ευρώ και να πέσουν οι Βουλευτές στα 1.800Ευρώ.

Ιδού η Ρόδος, καλοί μου άνθρωποι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης