Την 21η Μαρτίου θα συζητηθεί η Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης. Αυτό αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων παρά τις αντιδράσεις που είχαμε από τους Βουλευτές των άλλων κομμάτων ιδίως των Γιάννη Τραγάκη (ΝΔ), Βασίλης Κεγκέρογλου (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) οι οποίοι ζητούσαν να προηγηθεί η συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου κλήθηκε να έρθει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Την προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση προκάλεσε με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ανάφερε μεταξύ άλλων ότι «κάποιοι προσπαθούν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή κάνοντας λόγο για κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ,μια δικαιοσύνη που για πρώτη ίσως φορά αναπνέει ελεύθερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας τονίζει ακόμη στην επιστολή του ότι « τέτοιες αιτιάσεις αναπαράγονται από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και γι αυτό πρέπει να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος στο χώρο του Κοινοβουλίου χωρίς υπεκφυγές και τεχνάσματα».

Άρα λίγο πριν από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου θα έχουμε τη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών ιδίως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την δικαιοσύνη ,τη λίστα Λαρκάρντ ,τη λίστα Μπόργιανς ,τα δάνεια άνευ αποδοχών αλλά και τα οικονομικά εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου.

Ιδού η Ρόδος ιδού και …η Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης