Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην τηλεόραση ASTRA TV. 

Ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παρενέβη τηλεφωνικώς για το θέμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ωστόσο οι τοποθετήσεις του πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, καθώς παρενέβη τον θεσμικό του ρόλο και -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο είπε ότι θα… ήθελε να τον χαστουκίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες αργότερα, o δημοσιογράφος Δ. Μαρέδης με κείμενό του κατήγγειλε τη συμπεριφορά του δημάρχου. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με μεγάλη έκπληξη σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής μου στον ASTRA TV παρενέβη τηλεφωνικώς ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για το θέμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Παρόντων των συναδέλφων Γιώργου Κουμιώτη και Ειρήνης Θεοδωροπούλου ο κ. Μπέος απείλησε άμεσα τη σωματική μου ακεραιότητα, χωρίς καν να του απευθύνω το λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά “κι εγώ θα ήθελα να χαστουκίσω τον κ. Μαρέδη, αλλά δεν το κάνω, όμως όταν χρειαστεί θα το κάνω”. Αντιμετώπισα την απειλή αυτή του Δημάρχου Βόλου, με χιούμορ, όπως άλλωστε και ο ίδιος ζήτησε να κάνω στο τέλος της “συζήτησης”. Είναι η δεύτερη φορά που ακούω δια στόματος Αχιλλέα Μπέου την ίδια απειλή».

Παρακολουθήστε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης