Της Άντζελας Πεΐτση

Και νέα προσχώρηση στελέχους από «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Θεσσαλονίκης προς τη ΝΔ Θεσσαλονίκης, επισημοποιήθηκε σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την προσχώρηση της υποψήφιας Βουλευτού με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Βασιλική Τερκενλή, η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. νομού Θεσσαλονίκης ανακοίνωση την εγγραφή στα μητρώα του κόμματος, του κ. Θεοφάνη Ουγγρίνη.

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας ήταν υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι» στην Α΄ Θεσσαλονίκης στις εκλογικές αναμετρήσεις του Ιανουαρίου 2015 και του Σεπτέμβριο 2015. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Ν. Θεσσαλονίκης κ. Μηνά Σαμαντζίδη, ανακοίνωσε την απόφαση προσχώρησής τους στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας, Μηνάς Σαμαντζίδης με την ολοκλήρωση της συνομιλίας που είχαν οι δύο άντρες υπογράμμισε: «Η απόφαση του Φάνη Ουγγρίνη, ενός επιχειρηματία με μακρά συμμετοχή σε επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία, αντανακλά τη νέα σχέση εμπιστοσύνης που ήδη χτίζεται ανάμεσα στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και στον κόσμο της δημιουργίας και της παραγωγικότητας που παραδοσιακά εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ουγγρίνης από τη μεριά του σημείωσε: «πως είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και το πολιτικό σύστημα ώστε να απαλλαγούμε από τη φαυλοκρατία που κυριάρχησε με την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης