Δ.Κ

Φωτιές άναψε με την ομιλία του στην Ολομέλεια ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης καθώς σε μια αποστροφή του λόγου του άφησε να εννοηθεί πως στο θέμα της Χρυσής Αυγής υπάρχει μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου και να «αρπάξουν» τους ψηφοφόρους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Βούτσης σχολίασε πως ηκυβέρνηση δεν θέλησε να καταθέσει μια σοβαρή πρόταση για την ψήφο των μεταναστών ,διαβλέποντας στη συνέχεια πως κάτι παρόμοιο γίνεται και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

«Είναι πολιτικό κλείσιμο ματιού προς την άκρα Δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής. Εν παρενθέσει λέω ότι και κει γίνεται μία μεθόδευση,από ό,τι φαίνεται ,για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα» είπε ο Νίκος Βούτσης και ο αντιπρόεδρος από την έδρα Γιάννης Δραγασάκης όχι μόνο κατάλαβε τι είπε ο σύντροφός του αλλά τον συμβούλεψε να ολοκληρώσει.

Λίγο αργότερα ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αβράμης Αρβανίτης έπιασε την ατάκα Βούτση και την έκανε σημαία επαναφέροντας κάθε λίγο και λιγάκι τη λέξη «μεθόδευση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης