Λάμπρος Παναγιώτου

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε, λέει ο θυμόσοφος λαός. Την ίδια ελπίδα είχε το απόγευμα της Τρίτης και ο πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος πίστεψε σήμερα να «πιάσει» τον αρμόδιο Υπουργό και να πάρει απαντήσεις για τις υψηλές αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί το σύνολο του πληθυσμού. Ο πρώην Υπουργός έφερε για τέταρτη φορά την ερώτηση στη Βουλή αλλά έφυγε και πάλι με αδειανά τα χέρια. Έτσι, αν και φημίζεται για την παροιμιώδη ηρεμία του, ζήτησε το λόγο για να σφάξει με το βαμβάκι το Υπουργείο Οικονομικών.
«Κύριε Πρόεδρε είναι η τέταρτη φορά που καταθέτω την ερώτηση. Τις δύο πρώτες απουσίαζε ο αρμόδιος υπουργός και την Τρίτη δεν άνοιξε καν η Ολομέλεια.

Οι ερωτήσεις ούτε καν που ανακοινώθηκαν στο Σώμα και μάλιστα γι ’αυτό δεν δόθηκε καμιά εξήγηση. Σήμερα πίστεψα πως η ερώτησή μου θα συζητηθεί αλλά βλέπω ότι απουσιάζει και πάλι ο αρμόδιος Υπουργός. Ναι, ξέρω είναι στις Βρυξέλλες αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εδώ ο υφυπουργός. Την ερώτηση την έκαναν με αφορμή τον οικισμό Αμφιθέας στα Γιάννενα όπου οι άνθρωποι περιμένουν απαντήσεις» είπε με παράπονο ο Σταύρος Καλογιάννης.

«Έχετε δίκιο αλλά …από Σεπτέμβρη κι εφόσον θελήσει να έρθει ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή» απάντησε ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης