Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δεν βρήκε χρόνο να δεχθεί τα δεκατέσσερα παιδιά που ήρθαν το πρωί της Δευτέρας για να τον συναντήσουν.

Είναι οι δεκατέσσερις επιτυχόντες στενογράφοι, οι μόνοι που δικαιούνται αξιοκρατικά στασίδι στον «ναό της Δημοκρατίας», αφού είναι οι πρώτοι που πέρασαν με ΑΣΕΠ, αλλά ο Θεός της πολιτικής αγκαλιάζει αυτούς που εκείνος θέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πεντακόσια άτομα συμμετείχαν στον διαγωνισμό και πέτυχαν 14 για τις 18 θέσεις που είχαν προκηρυχθεί. Κι όμως ακόμα περιμένουν την πρόσληψή τους.

Από υποσχέσεις άλλο τίποτα, έκαναν όμως το μοιραίο λάθος να πετύχουν σε έναν διαγωνισμό με αξιοκρατικά κριτήρια.

Ο διορισμός τους παραμένει σε εκκρεμότητα. «Δεν υπάρχει νόμιμο έρεισμα άρνησης έκδοσης των ατομικών πράξεων διορισμού μας… » αναφέρουν με μια φωνή τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Πού πάτε, Ασεπίτες μου, με τον σταυρό στο χέρι; Μπάρμπα στην Κορώνη έχετε; Έναν πατερούλη, μια μανούλα, έναν αδελφούλη, έστω και τριτοξάδελφο, βρε αδελφέ, στη Βουλή;

Πρόεδρε, καρέκλα δεν υπάρχει για αυτά τα παιδιά, ούτε χρόνος να τους ακούσετε; Και το άλλο που ακούγεται, ότι δηλαδή σχεδιάζεται αναβάθμιση των καθαριστριών στις θέσεις των διοικητικών υπαλλήλων για να αδειάσουν θεσούλες και να έρθουν εν μία νυκτί τα δικά σας παιδιά;

Παραπληροφόρηση κι αυτό;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης