Ευδιάθετος και χαμογελαστός βγήκε από την αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κοντοστάθηκε και είπε δυο λόγια με τους δημοσιογράφους που τον είχαν περικυκλώσει.

«Ο ανασχηματισμός θα έρθει, πρόεδρε;» ήταν η πρώτη ερώτηση. «Παρακολουθώ και διαβάζω αυτά που θα γράφετε, πείτε μου τι να κάνω;» είπε χαριτολογώντας ο Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόεδρε, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή προσώπων;» ρώτησε η δημοσιογράφος, αλλά σφίγγα ο πρωθυπουργός. «Μια χαρά είναι τα πρόσωπά σας» διευκρίνισε διπλωματικά εκείνος.

«Ρευστότητα, ρευστότητα, ρευστότητα, ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη… είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν αυτήν τη στιγμή και αυτό είπα και στους υπουργούς» απάντησε ο κ. Σαμαράς.

«Έχουμε ήδη κάνει τους πρώτους υπολογισμούς. Μόλις πάρουμε τα χρήματα στα χέρια μας, θα πάνε για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα υπόλοιπα για την ανάπτυξη» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κύριε Σαμαρά, επειδή ήρθα λίγο αργά, μπορείτε να μου πείτε αν όλοι οι υπουργοί-υφυπουργοί θα φάνε τελικά τα Χριστούγεννα τη γαλοπούλα;» ρώτησε ο αργοπορημένος συντάκτης της Ζούγκλας.

Εκείνος κοίταξε πίσω, χαμογέλασε και είπε: «Γιατί μόνο γαλοπούλα πρέπει να τρώνε οι υπουργοί; Δεν μπορούν να φάνε και γουρνοπούλα που λένε και στο χωριό μου;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης